HondenPage baasje Kirsten & Ozzy

Over Kirsten & Ozzy

honden foto van Kirsten & Ozzy Hallo,

Mijn naam is Kirsten. sinds 25 Juni ben ik de trotse eigenaar van een Engelse Springer Spaniel genaamd Ozzy. Hij heet eigenlijk Oscar maar voor ons zoontje hebben we er Ozzy van gemaakt.

Hij komt uit een nestje van 7 en was de allerlaatste van het nestje toen ik hem heb gekregen. Was ook de enigste met een donkere kop. Vader en moeder waren beide aanwezig en ik moet zeggen dat ik dat wel als prettig ervaarde.

In het begin had Ozzy moeite met wennen omdat hij natuurlijk een beetje down was. Maar ondertussen gedraagt hij zich als een echte springer en heeft ondertussen hoe klein hij ook is al achter de konijnen aan gezeten.

Mijn zoontje is bijna 3 jaar en kan nog niet goed spreken. Hopelijk dat Ozzy ook een beetje therapeutisch gaat werken voor mijn zoon.

Ik zal de komende tijd foto's erop gaan zetten hoe Ozzy zich ontwikkeld.

Doeiiiii

Krabbels aan Kirsten & Ozzy

honden page profiel DjangoDjango schreef om 16 september om 20:50
Welkom Kirsten & Ozzy Door jullie zit ik nu ook op deze site. Gevonden via google. Leuke site man, moet je je meer in gaan verdiepen, is best wel handig voor als je iets wil weten. Heb ik ook gedaan. Kijk maar.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Kirsten & Ozzy heeft 15 ontvangen.

Berichten en online status
Kirsten & Ozzy was voor het laatst online 10 jaar, 9 maanden, 3 weken, 5 dagen, 7 uur, 9 minuten, 54 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Hoi,

Ik ben Ozzy. Een Engelse Springer Spaniel.Mijn baasje is Kirsten en zegt dat ik de ondeugd in mijn ogen heb staan. Wat vinden jullie ervan? Ik kijk toch niet ondeugend.......
Kirsten & Ozzy heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: OZZY 25-06-2013 (8 weken)


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^